Rufster®
Blog RufsterTV pe Youtube Instagram Facebook Contact rapid

COMPANIA PRODUSE INFO GALERIE DOWNLOAD CONTACT
simulator acoperis tabla tip tigla metalica
calculator necesar materiale acoperis

Întrebări frecvente

Ce vrei să ştii despre produsele RUFSTER? Găseşti mai jos 10 dintre cele mai întâlnite întrebări împreună cu răspunsurile şi sfaturile noastre.

Intrebari frecvente

Ce trebuie să am în vedere atunci când intenţionez să caut materiale pentru acoperiş?
Primele informaţii care se solicită legat de acoperiş sunt tipul acestuia şi dimensiunile.
Reprezentantul RUFSTER vă va cere o schiţă sau un plan al acoperişului pentru a-şi da seama de necesarul de materiale.
Cel mai simplu este să păstraţi şi să prezentaţi planul de şarpantă de la arhitect sau, dacă nu deţineţi aceste informaţii, puteţi solicita o măsurătoare din partea reprezentantului RUFSTER.


Pot să montez chiar eu acoperişul pe casă?
RUFSTER recomandă apelarea la personal calificat cu experienţă în domeniu. Sistemul de acoperiş este unul complex iar materialele îşi vor îndeplini funcţiile ca atare doar dacă sunt puse în operă corespunzător.
Trebuie ţinut cont şi de izolarea cu folie anticondens şi de instalarea sistemului de drenaj pentru ca acoperişul să fie complet. Produsele sunt acoperite de Garanţie doar atunci când sunt instalate de către persoane avizate care îşi asumă conformitatea lucrării.


Trebuie decopertat un acoperiş vechi pentru a monta în loc un sistem RUFSTER?
Ţiglele metalice şi tabla cutată RUFSTER se pot monta fără probleme pe acoperişuri existente din carton asfaltat, şindrilă bituminoasă sau tablă fălţuită.
Vechile învelitori vor avea astfel rolul de a întări izolaţia acoperişului iar şipcuirea se face normal. În cazul vechilor acoperişuri din ţigle ceramice sau din beton, acestea trebuie demontate şi trebuie refăcută şipcuirea.


Cât durează montajul unui acoperiş?
Avantajul învelitorilor RUFSTER este că acoperă foarte mult foarte repede.
La o lăţime utilă a colii între 1170 mm şi 1200 mm şi o lungime de până la aproape 4 m, un acoperiş de 200 mp poate fi finalizat în maxim trei zile, acest lucru depinzând şi de experienţa montatorilor sau de complexitatea acoperişului.


Cât de mult influenţează acoperişul structura casei mele?
De regulă, atunci când se proiectează casa se stabileşte tipul de învelitoare care se va folosi.
Acest lucru înseamnă că dacă aţi ales o casă cu structură de rezistenţă medie nu puteţi monta pe acoperiş materiale grele cum ar fi ţigla ceramică.
În cazul acoperişului RUFSTER avantajul îl reprezintă greutatea redusă a acestuia fapt ce îl face aplicabil pe o gamă mai largă de structuri.


Cât cântăreşte un acoperiş RUFSTER?
În funcţie de tipul profilului, învelitorile RUFSTER au o greutate între 3,6 - 4,3 kg/mp. Acest lucru înseamnă că în cazul unui acoperiş de 200 mp învelitoarea va cântări în jur de 800 kg.
Comparativ, un acoperiş cu aceeaşi suprafaţă realizat din şindrilă bituminoasă va cântări în jur de 2 tone iar unul din ţiglă ceramică peste 8 tone.
Un alt avantaj al învelitorii din oţel este uşurinţa la manipulare fapt ce determină un montaj mai simplu, fără a mai fi nevoie de utilaje speciale.


Ce fel de întreţinere necesită un acoperiş RUFSTER?
Tabla de oţel se curăţă uşor în mod natural, fiind spălată de către ploaie. Însă adunarea reziduurilor şi a sedimentelor de-a lungul anului poate afecta straturile speciale care protejează miezul din oţel de coroziune.
Acestea pot duce şi la înfundarea jgheaburilor sau a gurilor de scurgere fapt care împiedică drenarea apei pluviale. O verificare periodică, odată sau de două ori pe an, este recomandată pentru evitarea problemelor.


Nu sunt probleme cu condensul iarna şi cu încălzirea tablei pe timp de vară?
Folia anticondens RUFSTER are rolul de a bloca condensul să pătrundă în tavan şi îl scurge spre jgheab. În acelaşi timp aceasta permite circulaţia vaporilor dinspre interior spre exterior. În cazul încălzirii materialului, acest lucru nu afectează confortul termic din locuinţă deoarece este împiedicat de izolaţia termică fie a mansardei, fie a planşeului. Învelitoarea din oţel funcţionează în sistem cu celelalte elemente pentru asigurarea condiţiilor optime în orice anotimp.

Cum primesc materialele comandate?
Toate elementele din oţel sunt livrate, în funcţie de tipul lor, pe suport din lemn în cazul colilor şi a elementelor profilate sau ambalate în cutii în cazul elementelor sistemului de drenaj. Toate produsele din oţel sunt protejate de o folie protectoare care se îndepărtează la montaj. Comanda vă este livrată conform necesarului şi la dimensiunile optime unui montaj facil cu pierderi foarte mici de material.

La ce se referă garanţia oferită?
Toate produsele RUFSTER sunt însoţite de un Certificat de Garanţie menit să vă ofere siguranţa că învelitoarea din oţel nu va fi afectată de coroziune pe parcursul perioadei oferite. Pentru a afla toate detaliile legate de Garanţie şi condiţiile valabilităţii acesteia, vă rugăm să accesaţi pagina „Certificat de Garanţie“.
Materia primă Variantele de finisaj Gama de culori Certificat de garanţie Declaraţie de origine Declaraţie de conformitate Controlul calităţii Programul de fabricaţie Marcare şi ambalare Transport şi depozitare Instrucţiuni de montaj Întrebări frecvente

Rasfoieste catalogul de produse Ia legatura cu un agent de vanzari Ia legatura cu un agent de vanzari Vizioneaza prezentarea video Vizioneaza prezentarea video Rasfoieste catalogul de produse Rasfoieste catalogul de produse
compania
Cine suntem
Marca RUFSTER
Unitatea de producţie
produse
Ţiglă metalică
Tablă cutată
Tablă click
Elemente profilate
Sistem de drenaj
Folie anticondens
Ştacheţi metalici
Casete de faţadă
Profile gips-carton
info
Materia primă
Variantele de finisaj
Gama de culori
Certificat de garanţie
Declaraţie de conformitate
Declaraţie de origine
Controlul calităţii
Programul de fabricaţie
Marcare şi ambalare
Transport şi depozitare
Instrucţiuni de montaj
Întrebări frecvente
galerie
Unitatea de producţie
Produsele RUFSTER
Exemple de lucrări
download
Documentaţie
Prezentări
contact
Datele de contact
Distribuitori
Agenţi de vânzări
Faceţi-ne o vizită!

BacăuBistriţa-NăsăudBotoşaniBuzăuClujGalaţiIaşiMaramureşMureşNeamţSălajSatu MareSuceavaVasluiVrancea

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE | POLITICA COOKIE
©2020 RUFSTER® - producător ţiglă metalică, tablă acoperiş şi accesorii. Toate drepturile rezervate.
Creare site şi promovare Google - SANNET®.
INCHIDE